Profesionalna čistačica otkrila: „Ovu grešku mnogi prave prilikom čišćenja WC šolje“

Jedna ekspertkinja za čišćenje iz Melburna u Australiji, poznata kao @thebigcleanco na TikToku, šokirala je svoje pratioce kada je podelila da verovatno pogrešno koriste jedan proizvod za čišćenje WC šolje, prenosi The Sun.

Mnogi za čišćenje toaleta koriste sprej za dezinfekciju, ali često zaborave da sprej mora da odstoji kako bi bio efikasan. U svom videu, ova ekspertkinja je objasnila da je dezinficijensu potrebno vreme kako bi odradio svoj posao i da ga treba ostaviti da odstoji 10 minuta.

@thebigcleanco

#professionalcleaning #disinfecting #hardtruth #cleanfreak

♬ original sound – The Big Clean Co

„Mislite da ispravno čistite? Evo gorke istine profesionalne čistačice. Samo zato što koristite sprej za dezinfekciju ne znači da išta dezinfikujete. Morate pročitati etiketu! Ovaj sprej treba ostaviti na površini 10 minuta kako bi ubio klice“, objasnila je u videu.

Stotine ljudi komentarisalo je objavu koja je od tada gledana preko 600 hiljada puta, a mnogi su podelili da nisu znali te ključne informacije pre nego što su krenuli u čišćenje toaleta, prenosi Večernji list.

“Znači da je moja WC šolja, koju sam danas temeljno očistila, još uvek prljava?”, pitala se jedna korisnica, dok je druga otkrila “Nikad nisam pročitala etiketu”.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čišćenjegreškawc solja
Komentari (0)
Dodaj komentar