Rastopila je kesicu jednog sredstva u vodi i nasula u WC šolju, nakon sat vremena sve je blistalo

Čišćenje toaleta nije najprijatnija stvar, ali srećom postoje olakšice. Pored magične sode bikarbone, sirćeta i drugih proizvoda koje svakodnevno koristimo, postoji još odličnih načina kako da očistite kuću bez mnogo muke i neprijatnosti. Jer, morate brinuti o higijeni posebno u kupatilu koje je izvor bakterija, a često i neprijatnih mirisa.

Postoji mnogo kućnih trikova, koji ne samo da su bezbedni već i odlični za bakterije i prljavštinu. Ispostavilo se da obično sredstvo koje koristimo za dizanje testa od velike pomoći. Naime, kvasac može da da ukloni skoro sve nečistoće sa šolje. Kvasac će osloboditi WC šolju neprijatnih mirisa i svih mogućih bakterija koje dolaze iz toaleta.

Sve što je potrebno je suvi kvasac koji ćete nasuti u WC i nakon toga ostaviti sat vremena tako. Kako bi bolje sve funkcionisalo, u malo prokuvane vode rastopite kesicu kvasca i tu smesu sipate u toalet. Iako bi bilo dovoljno i sat vremena, najbolje je da to uradite neposredno pre spavanja i ostavite celu noć. Ujutru je naravno dovoljno da isperete toalet vodom iz vodokotlića. Svaki neprijatan miris ostaće samo uspomena i uništićete sve bakterije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kvasacšoljatoalet
Komentari (0)
Dodaj komentar