Rešite se buđi u veš mašini, 1 stvar učiniće čuda!

Ljubitelji čišćenja u Fejsbuk grupi „Saveti i trikovi za čišćenje” podelili su svoje tajne kako da vaši kućni aparati budu blistavo čisti, a jedan od njih je i veš mašina.

Jedan entuzijasta za čišćenje je pitao: „Koje proizvode biste preporučili za čišćenje mašine za pranje veša? Imam buđ iza fioke. Očigledno ne želim da koristim izbeljivač ili bilo šta što bi moglo oštetiti moj veš. Hvala unapred“.

Mnogi ljubitelji čišćenja požurili su u odeljak za komentare da podele svoje tajne, i iznenađujuće, jedan profesionalni čistač je napisao: „Vodica za ispiranje usta od mente“.

Samo pola šolje tečnosti za ispiranje usta u praznom ciklusu zaista može učiniti da vaša mašina za pranje veša miriše neverovatno i da očisti gadne delove buđi, piše The Sun.

Prvo sipajte jednu šolju vode za ispiranje usta u mašinu za pranje veša ili u rezervoar za deterdžent mašine za pranje veša i pokrenite redovan ciklus pranja toplom vodom.

Nemojte prati odeću tokom ovog procesa. Voda za ispiranje usta će proći kroz mašinu za pranje veša, čisteći sve ostatke, buđ ili plesni u procesu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

budjves masina
Komentari (0)
Dodaj komentar