Sama je stari pod u kući pretvorila u novi i to vrlo jeftino: „Koštalo me je samo 1400 dinara“

Osvežila sam stari pod bojom i šablonima i to me je koštalo ukupno 10 funti (oko 1.400 dinara). Ljudi ne mogu da veruju koliko dobro izgleda, ispričala je jedna devojka iz Velike Britanije koja se na TikToku predstavlja kao @ohsomint.

@ohsomint

Forever my favourite transformation 🥰 #diy #diyproject #stencilledtiles #homemakeover

♬ I did it myself – Keltie

U videu je pokazala tok transformacije starog poda od terakote u moderan i upečatljiv. Kombinovala je belu i crnu boju kako bi dobila monohromatski efekt. Najpre je ceo pod ofarbala s malo bele boje, a potom je pomoću šablona i četkice oslikala crne i sive šare. Rezultat je fantastičan.

– Ovo mi je najdraža transformacija – prokomentarisala je.

Naravno, čim je objavila video, ubrzo je postao viralan. Mnogi su je pohvalili, a neki su čak napisali da ih je inspirisala da i oni sami urade nešto slično u svom domu, prenosi The Sun.

@ohsomint

Renter-friendly storage cupboard transformation ✨ #diy #diyproject #transformation #renterfriendly #renterhacks

♬ Still Not a Player (Remix) (TV Version-2) – Big Pun

U drugom video je pokazala kako je sama preuredila neuglednu, neurednu ostavu u nešto lepo i praktično.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pločicepod
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Zglobni Skoč

    Kod nas je nerealno konvertovati samo funte ili bilo koju drugu valutu, pošto tamo što se kupi za tih 10 funti, ovde nećeš ni za 20 evra kupiti.A mnogih takvih artikala i nema kod nas na tržištu.A sve što ima, to je sve poskupelo iz ko zna kojih razloga.Krivi su i Zelenski i Putko, a naročito ovi naši što sve to koriste u cilju pravljenja veštačke krize i bahaćenja preko grbače naroda.