Samo dodajte ovaj jednostavni i jeftini sastojak u vodu – vaši podovi će zasijati poput dijamanata!

Dodajte ovaj jednostavni sastojak u vodu i vaši podovi će zablistati kao nikada pre!

Ako vam smetaju sitne ogrebotine i mrlje na podovima od laminata, ovaj trik će vas oduševiti. Recept koji koriste profesionalci prilikom fotografisanja stanova za časopise će vam pomoći da vaši podovi zasijaju „kao iz reklame“. Taj trik je – glicerin.

Najpre usisajte podove na uobičajeni način, a zatim u kantu vode dodajte tri do četiri kašike glicerina. Dobro promešajte i ovom smesom obrišite podove. Polirajte ih kako biste postigli visoki sjaj.

Ovako pripremljenu vodu možete koristiti ne samo za laminat, već i za parket ili linoleum. Takođe, kožni nameštaj se može lepo očistiti ovom mešavinom. Ako primetite da se na nekim mestima brzo nakuplja prašina, očistite nameštaj vodom i glicerinom kako biste rešili problem.

Za pranje zapuštenih prozora, dobar je recept koji podrazumeva mešavinu vode (70 ml) i glicerina (30 ml), uz dodatak nekoliko kapi amonijaka. Time poprskajte prozore i dobro ih obrišite. Čisti glicerin je takođe odličan za održavanje gume na frižiderima, zamrzivačima i automobilima.

Isprobajte odmah ovaj neverovatni i jednostavni sastojak!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čišćenjedomglicerinogrebotine na podovimasavettrik
Komentari (0)
Dodaj komentar