Sigurno niste čuli za njega: Neobični aranžman, simbol izobilja, privlači novac u vaš dom!

Čitav život smo učeni da ćemo do novca doći jedino ako marljivo radimo i budemo vredni, a ne lenji, međutim, nije samo rad put koji vodi do bogatstva, već tu postoje i neki trikovi koji bi mogli da nam omoguće da „manifestujemo“ i u izvesnoj meri „prizivamo“ uspeh, odnosno, da se uz pomoć sitnih trikova psihički pripremimo za poboljšanje. Ovi trikovi za privlačenje novca će možda biti od pomoći.

Naime, na trpezarijski sto postavite činiju voća, koja simbolizuje bogatstvo. Pomorandža simbolizuje prosperitet, i veruje se da čisti energiju u prostoru, tako da se strogo preporučuje da je držite u činiji sa voćem.

Prema verovanju u činiji treba imati “srećne” plodove, odnosno simbolično voće. Pomorandže, pored toga što predstavljaju napredak, simbolizuju i zlato, grožđe dobitak, ananas beskrajan prosperitet, a limun zaštitu od negativnih vibracija.

Uz ovaj aranžman je bitno da postavite veliko ogledalo naspram trpezarijskog stola. Na taj način, simbolično ćete udvostručiti činiju voća, simbol izobilja. Vodite računa, u odrazu se nikako ne smeju videti ulazna vrata, jer to simbolizuje odliv dobre i prosperitetne energije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

aranžmanizobiljenovac
Komentari (0)
Dodaj komentar