Sjajna ideja: Evo kako da jeftino, lako i dubinski očistite WC šolju, samo ubacite ovo!

Uprkos redovnom čišćenju, kamenac i druga prljavština često se s vremenom nakupljaju na teško dostupnim mestima u kupatilskoj šolji. Upravo zato su na tržištu dostupna mnoga specijalna sredstva za čišćenje WC-a s kojima se može ukloniti i tvrdokorna prljavština.

Međutim, za to nisu uvek potrebna skupa sredstva za čišćenje. Zapravo, isti učinak može se postići jednostavno i mnogo jeftinije s tabletom za mašinu za sudove.

Prvo naspite vrelu vodu u WC školjku i dodajte jednu ili dve tablete. Alternativno, možete prvo otopiti tablete u posudici vrele vode, a zatim smesu izliti u WC školjku. Nakon toga ostavite da deluje, najbolje preko noći ili bar nekoliko sati.

Nakon toga, svu prljavštini i kamenac bi trebalo lako i brzo ukloniti WC četkom.

Tablete za mašinu za suđe sadrže fosfate, enzime, sredstva za izbeljivanje i tenzide koji omekšavaju vodu za čišćenje, posvetljuju diskoloracije i omogućavaju efikasno čišćenje proteinske ili skrobne nečistoće.

Zahvaljujući raznovrsnim sastojcima, tabletama za pranje posuđa možete očistiti i mnoge druge stvari u domaćinstvu, poput kante za smeće, zagorele zdele…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čišćenjehigijenawc solja
Komentari (0)
Dodaj komentar