Stiže VELIKA SREĆA na leto: Evo kakve promene treba da napravite u kući

Feng šui za leto 2022. godine – šta treba da unesete, a šta da izbacite iz doma da bi energija bila dobra!

Leto je savšren period za promene, napredak, pozitivnu energiju, ali je prema feng šuiju važno da pre leta energetski očistite prostor kako biste privukli željeno.

Savršeno je vreme za dubinsko čišćenje i resetovanje energije, pošto je naš dom naša oaza. Feng šui, drevna kineska umetnost i nauka uređenja prostora može pomoći da u leto 2022. godine napravite u svom domu sjajan energetski tok. Drugim rečima, kada je energija u kući povoljna, lakše ostvarujemo ambicije i planove, privlačimo novac i sreću.

Letnja sezona u feng šuiju povezana je sa elementom vatre koji je snažna i robusna energija janga. Ova energija ističe našu strast, inspiriše nas da budemo samouvereni i otvoreni. To je vreme kada želimo da budem posvećeni i da se angažujemo. Feng šui stručnjaci veruju da ako doživljavamo previše ove vatrene energije, to može učiniti da se osećamo agresivno i razdražljivo. Dakle, važno je da održimo ravnotežu.

Stručnjaci takođe veruju da je letnje vreme povezano sa našom energijom koja se fokusira na to kako nas drugi doživljavaju, ili na našu „slavu i reputaciju“. To znači da je vreme kada smo svesniji priznanja i poštovanja koje želimo da dobijemo od onih oko nas. Sektor priznanja i reputacije nalazi se u zadnjem i srednjem delu našeg doma (u odnosu na ulaz). Možete koristiti tradicionalnu feng šui bagua mapu da shvatite koji sektori odgovaraju različitim oblastima vašeg doma.

Kako biste tokom leta privukli obilje i harmoniju u svoj dom, ovo treba d auradite u kući do juna prema savetu feng šui stručnjaka:

Stavite crvene ili tople dekorativne bojeu dom, crvene sveće mogu doneti toplinu i radost.
Uverite se da je svenepotrebno, pokvareno, slomljeno uklonjenoi organizovano tako da energija može slobodno da se kreće.
Dodajte biljke poput bambusaza finansijsko obiljeili krasulu, drvo novca.
Izložite svoje nagrade ili trofeje, priznanja – kada je sve javno izčloženo, šaljete poruku da posedujete važne kvalitete za uspeh, pa vam se energija uspeha i vraća.
Dodajte biljke za prečišćavanje vazduha i atmosfere u vašem domu.
Obezbedite prirodno svetlo – Uverite se da vaš prostor ima puno prirodnog svetla, jer to može doneti pozitivne misli i pozitivnu energiju u vaš prostor.
Koristite vodu- Ne samo da je zvuk vode koja teče leči, već će i njen pokret i slika doneti čistoću i jasnoću u vaš dom. Ako fontana nije realistična, pokušajte da postavite slike vode u svom domu (vodopadi, reke, itd.) Kao što je voda bistra i pokretna, takve će biti i vibracije vašeg doma.
Koristite moć kristala: Odraz i osvetljenje kristala mogu doneti moćnu sliku i vibraciju u vaš dom. Koristitekristale za privlačenje novca, kristale za ljubav…
Okačite umetnička dela sa pozitivnom porukom i energijom- Umetnička dela mogu biti veoma reflektujuća, ali lična za svakog vlasnika doma. Okačenjem umetničkih dela podižete svoje raspoloženje i omogućavate da vaš prostor ima više pozitivne energije od kreativnog rada. Izbagavatjte slike, figure, skulpture, dekorativne predmete na kojiam je sve mračno, lica su izmučena ili u grču – ovo zrači negativno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kućaleto
Komentari (0)
Dodaj komentar