Svejedno vam je gde stoji sat u stanu? Feng šui tvrdi da nije…

Sat je simbol savršenog procesa kretanja, akcije, promena. Kažu da sat predstavlja prolaznost vremena. Kako prenosi FengShui Srbija, postavka satova je veoma važna. Stoga je feng šui savet da se postavlja u prostorije koje su prometne ili imaju dosta aktivnosti.

Jedno od tih je dnevna soba gde se svi ukućani okupljaju preko dana i razmenjuju informacije. Primaju goste i uopšte je tu fluktuacija povećana. Trpezarija koja predstavlja važnu prostoriju za unos zdrave hrane u telo. Razmena priča i događaja tokom dana.

Sledeća stavka je, isto, jako bitna. U dečjoj sobi postavka sata je dobar feng šui. Pogotovo u sobi kod beba zbog hranjenja. Koristite samo satove koji nemaju klatno ili zvuk nego digitalne. Kod starije dece, satovi se koriste da ne zakasne deca u školu da urade domaće zadatke i slično. Nabavite nekog lepog dekora. Satovi koji su ukrašeni sa slikama četiri godišnja doba, ili koji pokazuju sunce i mesec, dan i noć.

Mesto gde šta ne bi trebao da stoji jeste spavaća soba. Naime, to je prostorija za odmor, a odmor i vremenska ograničenja prosto ne idu zajedno.

Po feng šui, kolekcionari satova takođe ne treba da drže kolekciju u spavaćoj sobi, upravo iz istog razloga. Postavite ih u dnevnu sobu ili posebnu prostoriju, gde ćete ih pokazivati kao izložbu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

enterijersat
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Durex

    Opet ova kineska izmišljotina?Evo, ja ne držim sat u svojoj sobi jer mi nije potreban pored računara, smatr tv-a i telefona.Kolekcija satova?To mi tek ne treba u životu…