Svi pravimo istu grešku: Žena podelila vrhunski trik za čuvanje torte u frižideru

Bilo da ostavljate parče torte gostima po rastanku ili odlažete parče iz veće kutije u manju, važno je znati kako da pravilno smestite ovu popularnu poslasticu kako bi zadržala željenu teksturu i ukus.

Neke torte predstavljaju poseban izazov jer su previše meke i imaju dosta fila ili šlaga, zbog čega ih je teško iseći, a da se ne zamažete i ne napravite haos u kuhinji. Upravo zato ovo je trik koji ćete obožavati.

TikTok korisnica ,,bellyfull.net“ je podelila odličan trik za skladištenje ostatka isečene torte. Sve što je potrebno jeste jedna plastična kutija.

@bellyfull.net

The best way to store leftover cake! #cakestorage #leftovercake #kitchentips

♬ original sound – amy@bellyfull.net

Umesto da ubaci parče torte direktno u kutiju, ona je stavila poklopac kutije na sto i na njega stavila tortu. Preko torte je stavila kutiju i čvrsto je priljubila uz poklopac kako bi torta zadržala svežinu, prenosi najžena.rs.

Iako trik nije nov, mnogi pratioci su bili zahvalni što ih je podsetila, a oni koji nisu znali za njega su naučili nešto novo i bili zahvalni na tome. U svakom slučaju, nije na odmet sačuvati ovaj sjajan trik i vratiti mu se nakon svakog slavlja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

cuvanjefilfriziderglazurakutijesečenjetorta
Komentari (0)
Dodaj komentar