Trik za čišćenje radijatora: Izlazi sva prašina za koju niste ni znali da je unutra

Za jedan od velikih problema u čišćenju, korisnici interneta pronašli su rešenje kako se nositi s prašinom koja se nakuplja u radijatorima.

Problem u čišćenju

Jedna korisnica Fejsbuka u grupi čišćenja i trikova na toj društvenoj mreži zatražila je savet o čišćenju radijatora.

„U mom radijatoru je puno prašine, kako da to očistim?“, napisala je.

Brzo je dobila mnoštvo odgovora od obožavaoca gospođe Hinč, koja je guru čišćenja, čije je pravo ime Sofi Hinčklif. Rešenje koje je dobilo najviše preporuka bilo je korišćenje fena za kosu.

„Jednostavno u rešetke radijatora uperi fen za kosu“, napisala je jedna osoba. „Fen na punoj snazi“, dodala je druga.

Neko drugi je dao isti predlog, ali je podsetio da se stavi nešto ispod radijatora što bi uhvatilo svu prašinu koja će iz njega izaći.

„Upotrebite fen za kosu kako biste izduvali prašinu, ali obavezno stavite novine ispod jer ćete se začuditi šta će sve izaći“, savetovali su.

Treća osoba je komentarisala: „Upravo sam koristila fen za kosu. Bilo je fantastično, a prašina koja je izašla bila je odvratna.“

„Probajte, šokiraćete se šta će ispasti“, dodala je jedna obožavateljka čišćenja.

Ostali predlozi uključivali su korišćenje četke s dugom ručkom za probijanje kroz rebra radijatora kako biste se rešili prašine, prenosi The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

prasinaradijator
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Kao mislite FEM PA GDE CE TA PRASINA PO CELOM STANU I JOS NA NOVINU. POKCASITE STAI CARSAN SA VODOM OBAVITE DO DONJEG DELA KA GORNJEM PA TADA MOZE FEN JEL STE SVOJU KUCU ZASTITILI SVIM TIM STO JE U RADIJATORU. A TO SE SAMO PRASINA A POSNOCA OSAJE U TOPLU VODU SIPAJTE MAMO SIRCETA I TECNOS ZA SUDJE. SVAKA DOMACICA IMA CETKU ZA PRANJE FLASA ISTO UVITE TADIJAROR CARSAVOM I CETKOM REDOM SVAKO REBRO PAR PUTA PROVUCI GORE DOLE I SVE CE ISPASTI NA DOLE U TAJ CATSAV