Ubacila je nekoliko iskorišćenih kesica čaja u WC šolju i posle samo 10 minuta ostala je oduševljena (video)

Možda zvuči nemoguće, ali iskorišćene kesice čaja zaista mogu pomoći u uklanjanju tvrdokornog kamenca i mrlja iz WC šolje.

Ovo je jednostavan, jeftin i ekološki prihvatljiv način čišćenja WC šolje i vredi ga isprobati.

Čaj je jedno od najpopularnijih pića. Odličnog je ukusa uz večeru i desert. Utoljuje žeđ i prija u hladnim danima ili kada čitate knjige. Ali to nije sve.

Ispostavilo se da će vam i vrećica čaja pomoći da vaš dom bude uredan. Zahvaljujući iskorišćenoj vrećici ovog aromatičnog napitka, na ekološki, bezbedan i praktično besplatan način ćete ukloniti mrlje sa šolje.

Dovoljno je ubaciti nekoliko iskorišćenih kesica čaja u WC šolju da se ukloni talog. Aktivna jedinjenja prisutna u njemu će ukloniti nečistoće.

Trik sa čajem može vam pomoći da očistite toalet, ali treba da budete oprezni kada to radite. Pre svega, ne bi trebalo da ostavljate kesice predugo. 15-30 minuta je optimalno vreme. U suprotnom, tamna boja može promeniti boju šolje umesto da je očisti. Doduše, ostatke čaja je relativno lako ukloniti, ali nema smisla dodavati još posla.

Budimo umereni kada ubacujemo kesice čaja u toalet. Previše njih ili prečesto korišćenje ovog trika može začepiti toalet. Ako ste zabrinuti, isprobajte druge kućne lekove za uklanjanje kamenca iz WC šolje .

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

čajčišćenjedomkesicatrik
Komentari (0)
Dodaj komentar