Uništavaju porodičnu sreću i harmoniju: Ako imate neku od ovih biljaka, izbacite ih

Kućne biljke su tu da oplemene prostor, da pročiste vazduh i da unesu svežinu u vaš dom. Međutim, postoje određene biljke za koje se veruje da ubijaju porodičnu sreću jer negativno utiču na raspoloženje, pa čak i na međuljudske odnose. Takve biljke odmah izbacite iz svoje kuće:

1. Puzavice

Danas u kućama možete da nađete puzavice koje prekrivaju i pola zida. Iako je ovakva flora lepa za oko, sa njom nema napretka u kući. Zlatni brk je jedna od tih biljaka. Sve ove biljke puzavice pripadaju “zlim” biljkama koje uništavaju harmoniju u kući. Veruje se da ove takozvane “agresivne” biljke izazivaju svađu među partnerima. Ako želite da vam u braku sve cveta, ovu biljku izbacite iz kuće.

2. Bršljan

Bršljan pripada porodici puzavica i kao takav je nepoželjan u domu. Međutim, oduvek je bršljan sađen ispred kuće, na ogradama kako bi zaštitio porodicu od zavidnih pogleda i loše negativne energije.

Ali ova biljka ne bi smela da se gaji u kući. Starim Grcima je sinonim za razvrat i blud bio upravo bršljan. On negativno utiče na mušku energiju u kući. Veruje se da okreće muža od žene. Pod uticajem ove biljke moguće je da će muž imati želju za neverom. Ukoliko sadite bršljan u kući može se desiti da se javi depresija kao osnovno raspoloženje među ukućanima.

3. Kaktus

Mnogo ljudi rado gaji kaktus jer njegov egzotični izgled doprineti izbacivanju negativne energije i lošeg zračenja. Međutim, u kući u kojoj žive neudate devojke i mlade žene bolje je da se ne drži kaktus. Veruje se da ova biljka “tera” muškarce tj. udvarače, pa se može desiti da se devojka u čijoj kući se nalazi kaktus nikad ne uda.

Ako je žena već udata, njoj se zabranjuje da drži kaktus u kući a pogotovo u spavaćoj sobi jer će njegova energija loše uticati na seksualni život mladog para. Kaktus može da se gaji u kancelarijama jer uništava loše kompjutersko zračenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

biljkeharmonijasreća
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Baš na netu pise da zlatni brk privlaci u kuću harmoniju i pozit.energiju…

  • Bisenija

    Tacno..otarasili sam se ovih biljaka..bas su loše a i difenbahija..sve bodljikave..