Upalite šibicu, bacite u WC šolju i posmatrajte čudo, uvek ćete to raditi

Veoma je važno da redovno dezinfikujete kupatilo.Postoje jednostavni i jeftini načini da se to uradi. Možete koristiti beli luk. Zahvaljujući sadržaju alicina, beli luk se može uspešno koristiti za dezinfekciju toaleta , dovoljan je samo jedan češanj! Ova prirodna metoda štiti od razvoja bakterija i gljivica.

Vodonik peroksid će takođe biti savršen za dezinfekciju toaleta . Dovoljno je sipati vodonik-peroksid u raspršivač i temeljno poprskati toalet iznutra i spolja. Posle oko 20 minuta, isperite vodom i obrišite dasku suvom krpom.

Za osvežavanje toaleta umesto skupih osveživača možete koristiti i mnogo jeftiniju i manje invazivnu metodu. Dovoljna je šibica ! Zapalite, pa … bacite u WC šolju i spustite dasku. Sumpor sadržan u šibici, koji će se širiti po toaletu, brzo će ubiti bakterije odgovorne za mirise.

Ovaj trik je dovoljan da se primeni s vremena na vreme (po mogućnosti jednom nedeljno). Zahvaljujući tome, lako se možete osloboditi neprijatnih mirisa iz toaleta, prenosi Najžena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dezinfekcijakupatilošibicawc solja
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Sibica je prava stvar za wc i kupatilo koje nema prozor. Uopste nece biti neprijatnog mirisa.

  • Anonimni

    Neće ubiti bakterije, već će samo umesto na smrad iz šolje smrdeti na paljevinu! To su radili ljudi i pre kupatila u kući već u poljskom vc su palili npr novine da se ne širi smrad od njihovog „minulog rada“ oseti smrad paljevine! Inače sumpor sa šibica nije u opšte ta vrsta sumpora koji ubija bilo koju bakteriju!

  • Motte

    Najbolje je redovno cistiti WC tako cete imati WC bez neugodnih mirisa i bez ruznog kamenca,a sta je najvaznije necete morati WC solju da ribate satima.Ako se cisti redovno svako sretstvo za ciscenje ce biti efikasno . WC solja ce uvek biti sveza bez bakterija,bez kamenca,bela a sta je najvaznije bez gubljenja vremena za ribanje.