Uradite jednu stvar sledeći put kada kupite papir za pečenje i oduševićete se efektom, trik zlata vredan

Papir za pečenje rešava veliki problem u gotovo svakom domaćinstvu.

Svaka domaćica zna koliko je teško ukloniti kombinaciju prašine i masnih isparenja koji se prosto skore u naslage koje je teško očistiti. Imamo odličan savet za vas.

Postavite po jedan list papira za pečenje na gornje površine elemenata i on će skupljati te masne pare i prašinu.

Znamo da mnoge žene misle kako je bolje tu staviti papir za pakovanje. Ali, budimo iskrene: koliko nam posla treba da isečemo odgovarajuću dimenziju, koliko često zaboravimo da kupimo novu rolnu papira? Koliko vremena potrošimo da izaberemo odgovarajući dezen, iako znamo da se ove površine i ne vide?

Papir za pečenje rešava sve te problemčiće.

Ne treba vam podsetnik – kad kupite novo pakovanje, tad je i vreme za zamenu. I da ne zaboravimo – ne, kuhinjski ubrus ne može da posluži kao zamena – suviše je lagan i papiri će leteti sa ormarića pri prvoj promaji.

Ako su kuhinjski elementi visoki, ovo će vam biti veliko olakšanje. Gornje površine su često najprljavija mesta u kuhinji, a ovako će održavanje biti mnogo jednostavnije. Ako se pojavljuju insekti u kući, slobodno možete na ovaj papir da postavite i neko domaće sredstvo protiv bubašvaba, a ribanje više neće biti potrebno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

domgenijalnopapir za pecenjetrik
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Motte

    I ja vec godinama koristim papire od reklama narociro one „lakirane“ dovoljno su teski da ne lete pri promanj dok za papir za pecenje narocito sad ovi vec iseceni na meru sigurno ce da lete sa visecih delova.

  • Anonimni

    Ne razumem zašto treba kupovati papir za pečenje kad se jednostavno mogu poslagati i listovi od novina ili reklama koji svi imamo u kući.