Uslov da budete srećni u životu je da ovo nikada ne stavljate u spavaću sobu!

Evo koje boje treba odbrati a koje ne – odabirom savršene boje i vi ćete biti srećni u životu jer je svako voli da bude zadovoljan izgledom svoje spavaće sobe!

Otkrijte boju koja dominira u svetu enterijera ove godine! Stručnjaci su se jednoglasno složili da je ova boja idealna za osveženje vaše spavaće sobe, a otkrivaju i koje nijanse se najbolje slažu uz nju.

S obzirom na stalno menjanje trendova u dizajnu enterijera, teško je odabrati pravu boju. Međutim, ove godine, dizajneri su se vratili korenima i izdvojili boju koja se lako kombinuje i unosi svežinu u prostoriju.

Reč je o boji koja je ponovo postala aktuelna.

Siva je boja nameštaja koja je trenutno u trendu, univerzalna je i može stvoriti dinamičan izgled u zavisnosti od kombinacije sa bojama zidova i drugog nameštaja. Sive nijanse su idealne kako za spavaću sobu, tako i za kuhinju i hodnik.

Kombinujte takođe koralne, narandžaste, žute, svetlo zelene, maslinaste, granatne, plave i ljubičaste nijanse sa sivom bojom kako biste postigli savršen sklad. Dodatno osvetljenje sive boje će vizuelno proširiti prostor, pružajući osećaj svežine i prostranosti, navodi se na stranici News hochu.

Ako budete odabrali odgovarajuće boje bićete srećni u životu jer je svako voli da bude zadovoljan izgledom svoje spavaće sobe!

(mondo.rs)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

domsavetsaveti dizajneraspavaća sobasrećatrik
Komentari (0)
Dodaj komentar