Uz ovaj jednostavan trik vaša trpezarija izgledaće skupo (VIDEO)

Nekada komplikovane stvari se, na kraju, ispostave krajnje jednostavnim. Ako želite da stvorite vizuelno zanimljiv prostor koji će delovati prefinjenije, iskoristite tehnike vizuelnog kontrasta, tako možete i uštedeti a zadržati eleganciju u prostoru za ručavanje.

Kako prenosi 24sedam.rs, dizajnerka enterijera savetuje kako da učinite da trpezarija izgleda elegantnije uz jednostavan savet. Pomoću trika zbog kog prostor za obedovanje može izgledati kao da košta mnogo više. Stručnjakinja za dizajn enterijera Džuli Souza na društvenim mrežama otkrila je pratiocima jednostavan korak do luksuzne trpezarije. Džuli savetuje da izbegavate odgovarajuće setove za ručavanje. Umesto toga, predlaže da mešate materijale i teksture.

S drvenim stolom spojila je neke kontrastne stolice svetle boje izrađene od tkanine s tamnim okvirom. Zatim, pored njih postavlja i maslinasto zelene stolice s modernijim, tamnim metalnim okvirom pokraj klasičnog drvenog stola. U svetu umetnosti i dizajna, to je koncept koji se zove jukstapozicija, pojašnjava Džuli.

@the_avantgarde

#homedecor #interiordesign #hometips #decortips

♬ Bop – HipHop Beats

“To je ključno za stvaranje vizuelno zanimljivih soba. Korišćenje tehnike vizuelnog kontrasta omogućuje kupcima i da uštede dok zadržavaju eleganciju u prostoru,“ kaže Džuli.

Naglasila je i kako pojedine radnje imaju pristupačne opcije nameštaja koje čine mešanje i slaganje materijala, boja i tekstura mogućim i povoljnim.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

obedovanjestiltrpezarija
Komentari (0)
Dodaj komentar