Uz ovaj jednostavan trik kupatilo će vam uvek predivno mirisati

Koliko kod čistili svoje kupatilo, nikada nije dovoljno dugo čisto i mirisno. Ali da li znate da vam je za uvek mirisan toalet dovoljna jedna mala pladtična flašica sa vodom.

Ovaj jednostavni trik je u jednoj Fejsbuk grupi podelila mama iz Australije. Kako je napisala, u flašicu se, osim vode, treba sipati i jednaku količinu omekšivača za veš. Zatvarač flašice je potrebno izbušiti tako da su na njemu vidljive male rupice, a zatim se flaša zatvorena takvim zatvaračem stavlja u vodokotlić.

Ova žena tvrdi da joj uz ovaj trik kupatilo uvek odiše talasom svežine, a njen savet prihvatili su brojni internet korisnici koji su takođe bili zadovoljni rezultatima.

Neki su otišli čak i korak dalje pa su omekšivač za veš izlili direktno u vodokotlić. Čim je britanska kompanija za čišćenje Sadie’s Professional Cleaning Services čula za ovaj trik, poručila je kako to nije nikakva novost jer se njihovi radnici, prilikom čišćenja WC šolje, ovim trikom koriste već dugo.

„Sipajte čašicu omekšivača za veš u vodokotlić. Deterdžent će se spustiti na dno i svaki put kada povučete vodu, vaše kupatilo će zamirisati“, poručili su iz firme.

Vodoinstalateri, međutim, upozoravaju na opasnosti koje dolaze s korišćenjem ovog trika. Kažu kako se na taj način mogu oštetiti vodokotlić i cevi. Bez obzira na upozorenja, mnogi ljudi odlučili su se ipak koristiti ovim trikom jer su, navodno, rezultati fantastični.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kupatilomiristrikwc
Komentari (0)
Dodaj komentar