Uz ovaj jednostavan trik WC će vam uvek predivno mirisati (foto)

Korisnici interneta poludeli su za jednostavnim trikom za čišćenje koji je u jednoj Fejsbuk grupi podelila mama iz Australije. Otkrila je da je za uvek mirisan toalet dovoljna mala plastična flašica s vodom.

U bocu se, osim vode, treba sipati i istu razmeru omekšivača za rublje. Čep boce je potrebno izbušiti tako da su na njemu vidljive malene rupice, a zatim se boca zatvorena takvim čepom stavlja u vodokotlić. Ova majka tvrdi da joj uz ovaj trik WC uvek odiše svežinom, a njen savet prihvatili su brojni internet korisnici koji su takođe bili zadovoljni rezultatima.

Neki su otišli čak i korak dalje pa su omekšivač za rublje sipali direktno u vodokotlić. Čim je britanska kompanije za čišćenje Sadie’s Professional Cleaning Services čula za ovaj trik, objavila je da to nije nikakva novost jer se njihovi radnici, prilikom čišćenja WC šolje, ovim trikom koriste već neko vreme.

„Ulijte čašicu omekšivača za rublje u vodokotlić. Deterdžent će se spustiti na dno i svaki put kada povučete vodu, vaš toalet će zamirisati“, poručili su iz firme.

Međutim, vodoinstalateri upozoravaju na opasnosti koje dolaze s korišćenjem ovog trika. Kažu kako se na taj način mogu oštetiti vodokotlić i cevi. Bez obzira na upozorenja, mnogi su odlučili da isprobaju ovaj trik jer su, navodno, rezultati fantastični.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

miristoaletwc
Komentari (0)
Dodaj komentar