Verovanje kaže da ove greške u uređenju doma donose nesreću, privlače dugove i svađu

Prema feng šui verovanju, uređenje kuće mora biti takvo da kroz njega neometano prolazi pozitivna energija.

Pojedine greške, koje ljudi često prave, predstavljaju pravi magnet za nesrećne i loše okolnosti.

One često donose novčane i poslovne probleme, a neke od njih utiču i na odnose među samim ukućanima. Ovo su neke od najčešćih:

1. Kuhinja i dnevna soba u jednoj prostoriji

Prema pravilima feng šuija, u dnevnoj sobi se skuplja sva sreća jedne osobe, ali takođe i sreća porodice. Ukoliko su vam kuhinja i dnevna soba ista prostorija, izazivate stagnaciju energije. Spojenost ove dve sobe dovodi do kršenja akumulacije energije i nepovoljno deluje na atmosferu u domu.

2. Skladištenje starih, nepotrebnih i polomljenih stvari

Oštećene i napukle stvari skupljaju negativnu energiju, a ako ih koristite iznova i iznova, ovu lošu energiju prenosite na ljude. Nakupljena negativna energija dovodi do čestih svađa. Ovi predmeti odbijaju sreću i teraju napredak od vas. Napukle stvari, takođe, loše utiču i na novčanu dobit. Prema feng šuiju, uklanjanjem ovakvih stvari iz doma, simbolično se otklanja i problem.

3. Cevi koje cure

Kupatilo je prema ovom verovanju jedno od, energetski, nepovoljnih područja. Upravo kroz kupatilo dobre stvari, kao što su pozitivna energija, novac i sreća napuštaju kuću. Smatra se da voda koja curi simbolizuje odliv finansija, dugove i siromaštvo, zato se potrudite da vam i slavine u kupatilu i kuhinji budu ispravne.

4. Sat pored vrata

Veruje se da, ako postavite sat u blizini ulaznih vrata, privlačite neuspeh i da vreme, tako, ne radi za vas. Takođe, ne preporučuje se ni da satovi stoje iznad vrata.

5. Praznine između stepenika

Prema verovanju, kroz ovaj prostor sreća i dobra energija napuštaju kuću.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

energijagreškesreća
Komentari (0)
Dodaj komentar