Više od 3 miliona ljudi videlo je ovaj snimak pripreme jaja, pogledajte i vi u čemu je caka!

Jaja su osnovna namirnica u mnogim jelima, posebno za doručak. Bilo da više volite poširana, pržena ili čak kajganu – sigurno će se često naći na tanjiru.

Iako mnogi mogu pretpostaviti da postoji samo jedan način da se ispeče jaje, ova žena je podelila ono što misli da je ‘najlakši’ metod do sada, i za koji nije potreban čak ni pribor. Jedan od najpopularnijih izbora je kultno pečeno jaje. Bruk Bokbrejder je podelila svoj recept za pravljenje pečenih jaja.

Od objavljivanja, njena metoda je premašila neverovatnih 3,3 miliona pregleda. Njen trik je zapravo veoma jednostavan.

Za početak je poprskala ulje na dno tiganja pre nego što je razbila jaje u sredini. Za dodatnu aromu, koristila je prstohvat soli i bibera, a zatim prelila malo hladne vode preko jaja pre nego što je stavila poklopac od lonca na jaja – da ih kuva na pari. Ubrzo nakon toga, jaja su gotova što je Bruke omogućilo da jednostavno gurne jaje direktno iz tiganja na tanjir.

@brookebockbrader

Making eggs is so much less stressful now 😅 and I don’t even need a spatula 👏 #tiktokmademetryit #egghack #breakfasthack #breakfastofchampions #lifehack #fy #fyp

♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

“Pravljenje jaja je sada manje stresno i ne treba mi ni lopatica da ih poslužim”, rekla je ona. Jednog dana je slučajno videla trik, a sada je to postala standardna praksa u njenom životu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

jajepoširanoprzenje
Komentari (0)
Dodaj komentar