WC šolju ne morate brisati klasičnim sredstvom: Evo čime se najbolje čisti

Verovatno vam je poznato da ponekad ostaci prljavštine ostaju u toaletu čak i nakon čišćenja sredstvom za čišćenje WC šolje. Kako bi ih se brzo rešili, postoji korisno pomoćno sredstvo: prašak za pranje veša.

Jednostavno stavite pola šoljice deterdženta za pranje veša u WC šolju, ostavite oko 15 minuta, a zatim snažno istrljajte WC četkom. Vaš toalet biće blistavo čist i sve naslage će biti uklonjene.

Zašto prašak za veš deluje mnogo bolje?

Surfaktanti, najvažniji sastojci deterdženata, uzrokuju uklanjanje prljavštine i naslaga. Kamenac i kamenac od urina takođe se uklanjaju omekšivačima vode u deterdžentu. Antibakterijska sredstva za izbeljivanje u prašku za pranje takođe pogoduju toaletu.

Dakle, ako je čistač WC šolje prazan ili želite da svom WC-u date dodatni sjaj bez dodatnog napora, samo uzmite malo deterdženta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

toaletwc solja
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Gladac-jadac. STA JE SA BAKTERIJAMA.

  • Anonimni

    E çudo veliko kako nije soda bikarbona

  • Motte

    Najbolj je ako kotostite prasak za beli ves .Posle ciscenje pustite vodu i pospricajte sa sretstvom za masinsko ispiranje sudova ono ce da napravi tanak film i prljavstina ce se teze hvatati na keramiku, to vazi i za lavabo i za plocice a i za kadu u kupatilu.