Zrnaste namirnice držite u kesi i stalno vam se prosipaju? Ovo rešenje će vas potpuno raspametiti!

Da li stalno otvarate fioke i vratanca kuhinjskih elemenata i u njima pronalazite prosuta rezanca, proso, brašno, pirinač ili nešto drugo sličnog sastava što najčešće držite u kesicama za zamrzivač? One mogu da budu veoma praktične, ali je poteškoća što morate da ih vezujete u čvor ili pričvršćujete gumicom za tegle, pa je najgori scenario kada se one nekako otpetljaju i naprave haos u kuhinji. Da biste lakše „upravljali“ time i izbegli pravljenje nereda postoji i jednostavan trik za koji vam treba samo jedna manja plastična flaša.

Na TikToku se pojavio genijalan snimak u kom je demonstriran trik, te je mnogim domaćicama olakšao rad u kuhinji. Potrebno je odseći gornji deo flaše, odnosno njeno grlo, zajedno sa čepom i taj deo navući na kesu dokle god možete. Odmah potom kroz otvor flaše izvucite kesu i nataknete je na grlo i poklopite čepom. Na taj način dobijate instant-rešenje za lakši pristup i korišćenje namirnice.

@ideatimes

Very smart trick#viral #tips #useful #learnontiktok #diy #lifehacks #tipsandtricks #satisfyingvideo #skills #cool #hacksoflife #lifetips #ideatimes #foryou #fypシ

♬ somebodys watching thriller – jarred jermaine

Snimak ovog trika oduševio je korisnike mreža, te su mnogi bili iznenađeni kreativnošću i dosetljivošću onoga ko ga je osmislio.

– Apsolutno briljantno!

– Genijalno!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Kešanamirnicetrikzrno
Komentari (0)
Dodaj komentar