10 zapovesti žena koje znaju svoju vrednost

Ovih 10 zapovesti se jaka žena uvek pridržava:

♦ Nikad se ne raspravljaj sa budalama – on će te spustiti na svoj nivo, a posle dotući svojim iskustvom.

♦ Nikad ne vraćaj uvredu uvredom. Ako ne reaguješ na uvredu, ona ostaje kod onog ko te vređa. Vređajući tebe, on vređa samog sebe.

♦ Nikad ne sumnjaj u svoju privlačnost. Privlačnost dolazi iznutra.

♦ Ne zovi one koje te ne zovu i ne čekaj one koje te ne čekaju. Ne moli za ljubav. Prave osobe nećeš morati da juriš.

♦ Ako su ti rekli da je tvoj voz prošao, zapamti postoje još i avioni i brodovi. Nikad nije kasno za ljubav! Ne prihvataj bilo šta, jer drugi kažu da je vreme da se skrasiš. Vreme je kad pronađeš onog ko te usrećuje i zaslužuje!

♦ Dobre stvari počnu da se dešavaju kad se udaljiš od toksičnih ljudi. Okruži se ljudima koji te inspirišu i čine boljom osobom.

♦ Umesto da brišeš suze sa lica – obriši one ljude iz svog života koji su te naterali da plačeš. Ne dozvoli da postupci drugih ljudi unište tvoj unutrašnji mir.

♦ Nikad se ne okreći unazad – tamo je sve bez promena. Stavi tačku na odnose koji nikuda ne vode. Ne pitaj se šta bi bilo kad bi bilo. Radila si najbolje što si umela sa svešću koju si tada imala.

♦ Nikad se ne poredi sa drugima. Gledaj u svoje dvorište i uredi ga po svom ukusu. Neka te ne zanima šta drugi misle. Tvoj život je samo tvoja stvar.

♦ Ako na svom putu ne sretnete sebi jednakog ili boljeg, nastavite put sami dok ne pronađete ono što zaslužujete. Ne snižavajte svoje standarde!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

zena
Komentari (0)
Dodaj komentar