5 kombinacija mesečno: Žene otkrile tipove masturbacije dok ih niko ne gleda

Svaka žena naiđe na period kada je sama ili makar usamljena. Čak i one koje su u vezama i brakovima imaju dosta trenutaka kada ne mogu da se pohvale količinom ili kvalitetom seksa sa partnerom.

Pedesetak žena otkrilo je za jedan američki ženski portal na koje načine upotpunjuju svoju seksualnu želju kada nemaju muškarca kraj sebe.

Uredništvo portala je njihove otkrivene tajne potom svrstalo u nekoliko kategorija da bi na kraju izveli zaključak kojih 5 vrsta i načina masturbacije žene praktikuju tokom meseca.

Foto: Pixabay/claudioscott

Tuš

Većina žena koje nisu same u stanu/kući gledaju da se osame u kupatilu a još veći broj njih masturbira u kadi, odnosno pod tušem. Pritom kombinuju hladnu i toplu vodu, kao i „glavu“ tuša koju prislanjaju na klitoris.

Igračke

Žene koje su duže vreme same a pritom ne žive ni sa kim, obavezno u nekom delu plakara ili fioke drže poneki vibrator ili drugu seks-igračku koja će im upotpuniti doživljaj prilikom masturbacije.

Nema ležanja

Interesantno je koliko je žena prilikom ankete priznalo da često masturbira i u drugim položajima, ne samo kada leže u krevetu. Jedan broj njih čak je priznao da im je omiljena sedeća poza, dakle za stolom.

Časopisi i internet

Foto: Pixabay/PixelsofShae

Kako je internet danas neizostavni deo života svake žene, tako se on koristi i za pretrage erotskog ili pornografskog sadržaja. A tu se bar može naći neki „materijal“ za maštu. U slučaju da im je internet nedostupan, jedan broj žena nabavi erotske časopise.

Mokar prst

Najveći broj žena prilikom masturbacije dodatno uživanje podstiče vlaženjem prsta kako bi stvorile osećaj oralnog seksa ili „prave“ penetracije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

masturbacija
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Viktor Rotmiler

    Te „zene“,koje vreme provode masturbirajuci,nisu prave zene.One taj svoj animalni dozivljaj,izazivaju samo zato,sto nemaju nikakav interes,za neka veca uzivanja.To su zene,koje nikada nisu procitale,nista od klasika.Te zene nemaju smisla da vid eneku dobru slikarsku izlozbu.Dogadjaji iz domena kulture,za njih su „spanska sela“.To su,kako nas narod ima dobar izraz, za takve zene,obicne curke,koje u slobodnom vremenu,samo zamisljaju penis,od jedno 25 cm.Te zene,nisu sposobne,da usrece ni jednog pravog, inteligentnog muskarca.Vibrator je njihov najbolji „prijatelj“.Nazalost !

    • Boban

      Koji si ti nepismeni moron. Od kulture nisi video ni k a iskompleksiran do bola. Jedan od onih koji od ljubavnog zivota imaju samo korpe. Klasican iskompleksirani zenomrzac.