6 rečenica koje žene ne smeju da kažu kada su gole

Nije lako skinuti se pred drugom osobom. Naročito ako je početak neke veze.

Zato mnoge žene pribegavaju raznim taktikama, ni ne sluteći da time možda i smanjuju sebi šanse da zadrže partnera, ako se pokazao da je ok po svakom pitanju.

Ovih 6 rečenica naše dame treba da izbegavaju ako im je stalo do veze.

Nemoj da me gledaš tako

Umesto prekora koje odbija u startu svakog muškarca i pokazuje im da ste stidljive, pomislite u sebi: „Da, želiš upravo mene. Pogledaj me kakva sam“.

Ugasi svetlo

Jedno je ako se svetlo gasi da bi bilo interesantnije u krevetu, a drugo ako ne želite da vas vidi. Može pomisliti da krijete nešto i da on to ne treba da vidi. Tako ubijate trenutak i njegovu maštu.

Foto: Pixabay/DzeeShah

Mrzim ovaj deo tela

Ne otkrivajte mu šta vam se ne sviđa na vašem telu. Makar ne u početnom delu veze. Neki će muškarci ovo doživeti kao manjak samopouzdanja kod vas.

Jel’ ti se sviđa ovo?

Ovim pitanjem pokazujete ne samo da ste nesigurne, već i da ubrzavate stvari s njim. Početak je veze, pustite da on sam vidi šta mu se sviđa i da to sam kaže naglas.

Izvini

Prilikom prvih odnosa, ne trebate se izvinjavati pa gotovo ni za šta. Naročito ako mislite da ste ga razočarale.

E to ne želiš da vidiš

Ako krijete od partnera nešto na svom telu, odbijate ga. Ako mu se sviđate, prihvatiće sve.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

muškaraodnosisekszena
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • ANDREJ

    Ne.Sve „taktike“,koje su iznete,za prvi susret gole zene,sa svojim novim ljubavnikom,pogresne su.Prilikom prvog susureta.i svlacenja,ne treba primenjivati nikakve trikove. Naprotiv,zena treba da se skine potpuno gola,da stane ispred muskarca,koga je izabrala za seks,i da mu pruzi priliku,da on odmah uvidi,sa kakvom zenom ce leci,i podariti je svoj penis,dazadovolji na prvom mestu nju,a malo kasnije i sebe. Muskarci vole da vide svoju ljubavnicu,ppotpuno golu,pre seksa,da bi znao,sa cime u krevetu „raspolaze“.