Budite glupi i ostaćete zauvek mladi

„Vidite, ja sam veoma glup. Ne razumem, niti pričam dobro. Sve mi je lakše svakoga dana. Ja sam nešto kao idiot. Budite ovakvi svakoga dana i izgledaćete mlado“, rekao je kineski glumac Chow Yun-Fat na konferenciji za novinare. Inače, on za svojih 45 godina izgleda prilično mladoliko.

„Ne mučite sebe previše“, kaže ova filmska zvezda.

Chow je na konferenciji za štampu govorio o poštanskim markama na kojima će se naći njegov lik, tačnije scene iz njegovih filmova. Chow je priznao da ne može ni da navede imena tih filmova.

„Svaki od njih je tako mutan [na markama] da ne mogu ni da se setim koji je koji“, priča Chow. „Izgleda da su ih izabrali PR kompanija i moja žena. Ne znam. Došao sam [ovde] samo da vidim ljude“, rekao je razigrano. On je, inače, glumac koji je poznat po svom smislu za humor i pristupačnosti.

Chow je jedna od najvećih filmskih zvezda Azije i glumio je u preko 70 filmova. Dostigao je i svetsko priznavanje kada je dospeo u Hollywood 1998. Njegova najpoznatija filmska uloga je ona u filmu „Crouching Tiger“, a poznat je i po ostvarenju „Anna and the King“ sa Jodie Foster. Chow je izrazio nadu da će ove godine baš njegov film „Crouching Tiger“ dobiti Oskara kao najbolji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar