Dame, da li ste i vi ovakve? Sa ovakve 3 žene muškarci ne žele vezu

Nikako ne uspevate da zadržite frajera i ostvarite ozbiljnu vezu? Problem je možda u vama.

Časopis „Cosmopolitan“ navodi tri tipa žena s kojima nijedan muškarac ne može dugo da izdrži u vezi iz razloga koji su svima jasni osim njima. Proverite da li ste među njima:

Razmažene princeze

Ovakve žene misle da se svet vrti samo oko njih i da svi treba da im budu na usluzi, pa tako i njihov partner kojeg tretiraju kao svog slugu. Naravno, one za druge neće uraditi ništa jer misle samo na sebe. Znaju da budu umiljate i drage kada je sve po njihovom, no ako im nešto nije po volji u trenu će napraviti skandal.

Kraljice drame

Uz ovakve žene nije moguće opustiti se, jer su poput tempiranih bombi koje su u stanju da eksplodiraju i na najmanju sitnicu, bez obzira na to gde se nalaze. Nikome nije prijatno da bude u njihovom društvu, a kamoli u ljubavnoj vezi.

Iskompleksirane

Možda je i najnapornije biti u vezi sa ženom kojoj muškarac svaki dan mora da potvrđuje da je lepa i zgodna jer sama toga nije svesna. Žene koje su iskompleksirane izgledom u vezi su obično i jako ljubomorne na prijateljice ili koleginice svog partnera, pogotovo na one koje izgledaju bolje od njih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

zeneveza
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Pa ni zene ne zele ovakve tipove.