Detalji zbog kojih će vas „čudno“ gledati (1)

Nije loše kada se za vama okreću na ulici jer super izgledate – ali nije baš prijatno kada vas ne gledaju s divljenjem, nego „čudno“, zbog nekog neprikladnog detalja. Evo nekih takvih detalja, uglavnom stvari koje trenutno nisu u modi ili su jednostavno neukusne.
Čizme: postoje čizme za leto (zapravo, više za proleće), one od kepera. Čak i one deluju pomalo neprikladno na preko 40 stepeni. A ima dama koje nisu u mogućnosti da nabave neke letnje čizmice, već na blizu 50 nose one zimske. Kako se u njima osećaju samo one znaju, ali svakako nikog neće osvojiti modnim ukusom.
Obuća za planinarenje je veoma solidna i ima mnogo dobrih strana. Ipak, nipošto je ne treba nositi na poslu, u restoranu ili u pozorištu, kao što neki čine. Opet obuća, ovog puta špicasta: više nije u trendu, ali je neke dame i dalje vole i nose. U principu, to nije nikakav problem ni greška – imate puno pravo da nosite ono što vam se dopada i da ne robujete trendovima, samo bi trebalo izbegavati cipele u toj meri špicaste i izdužene da izgleda kao da su vam sedam-osam brojeva veće.
Jedno vreme je trajala prava pomama za silikonskim bretelama i Wonderbra. U svetu se sve više priča o problemima koje taj tip grudnjaka može izazvati, ali neke naše dame ne žele da ih se odreknu – samo neka deluje što veće. I opet, neukus, zaista nije neophodno izgledati „napumpano“. Što se silikonskih bretela tiče, svima je uočljivo da uopšte nisu nevidljive, što bi trebalo da im je funkcija. Umesto njih, bolje je opredeliti se za neki lep ukrasni grudnjak koji se po boji slaže s ostatkom garderobe, pa nije problem ni ako se njegove bretele vide (izuzetak su beli grudnjak i grudnjak boje kože, oni uvek izgledaju samo kao donji veš, dakle, nešto što se ne pokazuje).
Sutra čitajte o još nekim detaljima koje bi trebalo izbegavati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

detaljimodaneukusukuszene
Komentari (0)
Dodaj komentar