Frizer Dženifer Lopez otkrio genijalan trik kako da uvek vežete savršen rep (video)

Guru za kosu i slavni stilista Kris Eplton podelio je na Instagramu apsolutno genijalan trik kako da uvek napravite savršen konjski rep pun volumena.

Eplton, inače lični frizer mnogih holivudskih dama, od Kim Kardašijan do Dženifer Lopez, otkrio je da vam je za savršen rep potrebne samo dve gumice i malo veštine. Najpre je potrebno razdvojiti kosu na dva dela – zavezati  gornji deo u visoki konjski rep, a donji deo podeliti na dve polovine i njima obuhvatiti gornji rep, vezati gumicom i prebaciti preko.

Rezultat je razigrani i impresivni rep pun volumena — bez potrebe za toplotom, ekstenzijama ili trikovima za stilizovanje koji je teško savladati. Savršeno za one koji ne mogu baš da manevrišu fenom ili figarom kod kuće.

Ovo nije prvi put da Eplton deli koristan (i lak!) trik za frizure koje obožavaju sve devojke. Nedavno je objavio tutorijal u kome je demonstrirao savršenu neurednu punđu koja se takođe bravi za par sekundi i za koju sutakođe potrebne samo dve elastične gumice i par šnalica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

frizurakosareptrik
Komentari (0)
Dodaj komentar