Hit osveta: Ako mi pošalješ sliku svog penisa, proslediću tvojoj mami – i uradila je to

Medi Kon, studentkinja iz američke države Arizona, smislila je sjajan način kako da se osveti bezobraznicima koji joj šalju slike svojih penisa u privatnim porukama na Instagramu.

Na ovaj potez se odlučila kada se cela „stvar“ oduzela kontroli, jer joj je jedno vreme virtuelno sanduče bukvalno bilo zatrpano penisima.

Mnogi muškarci daju sebi za pravo da šalje slike penisa bez prethodne dozvole i pitanja. Ona je zato u svojoj biografiji napisala: „Ako mi pošalješ sliku penisa, ja ću je proslediti tvojoj mami.“

Medi je bila strpljiva i nije odmah htela da tužaka, ali jedan momak je bio posebno uporan i stalno joj je slao sliku njegovog međunožja. Ona je uz malo pretrage uspela da otkrije ko je njegova majka, a zatim joj je poslala poruku zajedno sa slikom sinovljevog penisa:

„Zdravo, vaš sin je Rajan… ne poznajem ga, ali meni on uporno šalje fotografije svog penisa. Možete li da mu kažete da prestane?“, napisala je.

Žena joj se izvinila i rekla da će obavezno razgovarati sa svojim sinom, koji je, kako je rekla, inače vrlo dobar i pristojan dečko, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mamapenisslika
Komentari (0)
Dodaj komentar