Holivudska lepotica obožava da stavlja ulje na stidne dlačice, evo i zašto!

Mlada i vrlo popularna holivudska glumica Ema Votson, koja je u poslednje vreme više na stranicama tabloida nego tamo gde se piše o filmu, otkrila je da na svoje stidne dlake redovno stavlja ulje.

„Redovno stavljam ulje na svoju kosu, obrve i stidne dlačice“, rekla je Britanka koja je trenutno aktuelna u ulozi Lepotice u filmu „Lepotica i zver“.

Dermatolozi koji su pozvani da prokomentarišu njenu izjavu, oduševljeni su idejom za koju smatraju da samo može pomoći higijeni intimnih delova tela.

„Ulja koja imaju antiupalna svojstva mogu da smanje iritacijum ulja sa antibakterijskim svojstvima mogu da smanje razvoj bakterija, a pojedina ulja čak mogu i da povećaju rast ćelija. Ovakva ulja su odlična za žene koje imaju urasle dlake i folikulitis”, tvrdi dermatolog Sedžal Šah.

Ipak, ako rešite da krenete Eminim stopama, treba da znate za nešto.

„Koža u ovom intimnom predelu je osetljivija i zato pazite da na nju ne stavite sastojke koji bi mogli da dovedu do njene iritacije ili upala. Ako se koža upali ili počnete da osećate svrab ili peckanje, možda imate alergijsku reakciju na taj proizvod”, dodaje Šah.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ema votsonStidne dlakeulje
Komentari (0)
Dodaj komentar