Ispovest sponzoruše: Po sastanku zaradim i do 1.000 evra, s nekima i spavam

Dvadesetčetverogodišnja Leksi Džej iz Ilinga na zapadu Londona prošle godine počela je da koristi stranicu Seeking Arrangement koja spaja mlade devojke sa bogatim muškarcima, a tvrdi da po „sastanku“ s bogatašem zaradi oko hiljadu evra.

Kako kaže, ne želi novac već ljubav, ali joj ne smetaju skupoceni pokloni i večere u elitnim restoranima.

– Sviđa mi se to što se muškarci brinu o meni, lepo se ponašaju i vode me na neverovatna mesta. Želim da nađem savršenog džentlmena koji će mi ponuditi stil života u kojem ću uživati, ali dok se on ne pojavi, prija mi i ovo. Ova stranica bolja je od normalnih stranica za upoznavanje, jer možete jasno napisati šta želite – rekla je Leksi za Dejli Mejl, a prenosi Avaz.

Leksi želi da postane glumica, a na „Seeking Arrangement“ se prijavila posle raskida sa dečkom. Kako kaže, ne stidi se toga što se viđa sa sponzorima.

– Činjenica da je neki muškarac spreman da plati da bude u mom društvu daje mi moć i želim da ljudi ovakav način izlazaka smatraju pozitivnim – kaže ova mlada devojka.

Iako je bila jako nervozna zbog sastanka sa prvim sponzorom, 45-godišnjakom s kojim se našla u jula prošle godine, uskoro je dobila samopouzdanje. Dosad je bila na deset sastanaka sa advokatima, direktorima kompanija i bankarima, a jedan joj je platio 1.000 evra za sastanak.

– Prvi tip dao mi je nešto novca za troškove puta, ali sam znala da nismo ‘kliknuli’ i da moram da potražim nekog drugog. Želim da nađem nekog s kim ću se videti nekoliko puta, uživati u njegovom društvu i sastancima na koje me vodi. Ne tražim pravu vezu, ali htela bih da nađem pravog muškarca na ovoj veb stranici – rekla je.

Dodala je da je spavala s nekima, ali tvrdi da je jako izbirljiva.

– Kao i svakom sastanku, ako me osoba privlači, spavaću s njom. Ako ne, neću. Jako sam izbirljiva i ne bih bila s nekim ko je stariji od mene više od 17 godina. Najstariji tip sa kojim sam se viđala ima 58 godina, a viđala sam se i s jednim tipom za kog sam kasnije saznala da je oženjen, ali to nije moj stil – priznaje Leksi.

Dodala je da, kad je muškarci pitaju koju veličinu nosi, zna kakav poklon joj spremaju.

– Ali nije mi važan samo novac, tražim nekoga s kim bih se skrasila, a ko mi može pružiti luksuz – priznala je na kraju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ispovestsponzoruša
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ako zaista veruje da bi je muškarci koji je plaćaju za „druženje“ uzeli za ženu, grdno se vara.

  • Anonimni

    Svakome ti popušiš, a ostalo -koliko ko može !

  • Anonimni

    Dvadesetčetverogodišnja Leksi Džej iz Ilinga na zapadu Londona je prostitutka