Ja sam tako seksi!

Opuštena prijateljska atmosfera. Pričate sa gomilom prijatelja o svakodnevnim temema – o poslu, o otkačenoj suknji vaše koleginice, o vicu koji ste nedavno čuli… Međutim, kada ona uđe u prostoriju sve postaje drugačije. Svi je primećuju. Samo njeno prisustvo unosi među ljude određenu energiju. Ona se smeši, elektricitet je u vazduhu, muškarci je gledaju sa divljenjem, žene sa malim iskricama zavisti u uglu očiju. Naučnici kažu da svako telo ima sposobnost da šalje određenu vrstu energije, ali ova žena ima seksipil na nivou Angelina-e Jolie! U čemu je njena tajna, šta je to što ona ima za izvoz, a kod vas je ista stvar etiketirana sa „deficitarno“?!

Seksualna energija je magnet kome niko ne može odoleti. Da, čak i vi je imate u sebi, ali je potrebno da naučite da je oslobodite.

Šta čini seksualnu energiju? Harizma i samopouzdanje. Potrebno je i da imate osećaj ženstvenosti, lepote i nevinosti. Kada spomenemo harizmu, postoje dve dame koje bi mogle da drže seminare na tu temu – Marilyn Monroe i Cameron Diaz. Možda Marilyn kao glumica nije imala vanserijski talenat, ali ne možemo nikako poreći njenu zavodljivost. Kada se je pojavila kao požudna plavuša krupnih očiju u filmu „The Seven Year Itch„, postala je idealno oličenje devojke iz susedstva koja zrači seksipilom.

Diaz je senzualni borac iz filma „Charlie“s Angels„. Da li ona nekada brine da će biti ekspolatisana? Nikada. „Svaka žena koja kaže da nije koristila svoje ženske sposobnosti u bilo kom delu svog života da bi dobila nešto što želi, verovatno nije iskrena“, rekla je. Kada je samopouzdanje u pitanju, ugledajte se na Sharon Stone i Susan Sarandon. Originalnost i različitost su drugo ime Gwen Stefani, pevačice grupe No Doubt. Ona je prešla put od bucmastog deteta do platinaste sirene jarko-crvenih usana.

Još jedna stvar je veoma bitna. „Veliki deo seksipila jeste sposobnost da uđete u prostoriju i da preuzmete kontrolu“, kaže Eva Norvind, njujorški psihoseksualni trener koja je radila sa Rene Russo da bi joj pomogla da dublje prodre u „seksi segmente“ uloge u filmu „The Thomas Crown Affair„. Eva dodaje još i ovo: „Muškarci padaju na žene koje se kreću sa samopouzdanjem, zato što su ovakve žene zadovoljne onim što su i ne plaše se da to pokažu“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar