Japanska maska koja skida 10 godina s lica

Uz ovu masku koju Japanke redovno koriste i vi ćete imati čistu i zategnutu kožu bez bubuljica, mrlja i crvenila. Sastojci maske čiste pore, a koži daju obilje vlage i tako usporavaju starenje.

Šta je potrebno:

– 1/4 zgnječenog avokada (najbolje zgnječiti u pire viljuškom),

– sok jednog limuna,

– pola kašike maslinova ulja,

– kašika meda.

Kako deluje?

– Avokado njeguje i hrani kožu.

– Limun deluje kao piling i posvetljuje kožu.

– Maslinovo ulje dubinski čisti i njeguje kožu.

– Med deluje protivupalno i skida odumrle ćelije kože.

Kako je naneti?

Pomešajte avokado, limun i med u jednoj posudi. Pre nego što nanesete masku na lice, potopite peškir u toploj vodi i držite ga na licu 2 do 3 minuta. To će pomoći da se otvore pore.

Zatim nanesite masku na lice, prstima ili četkom. Obucite staru majicu ili stavite peškir na grudi u slučaju da vam deo maske sklizne s lica.

Neka maska odstoji na licu 10 do 15 minuta ili dok ne postane suva. Isperite je toplom vodom. Na kraju nanesite serum ili hidratantnu kremu na lice.

(Avaz)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

maska za lice
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • ana

    Ja hocu da izgledam mladje i to mi uspeva uz kremu protiv bora na bazi pcelinjeg otrova-prosto je moje lice podmladila za min. 10-ak godina.

  • bambi

    A sto mora da budem 10 godina mladji? Zasto? Je li treba da se stidim sto sam to sto jesam? Sta treba da postignem time sto cu izgledati 10 godina mladje? Je li treba da budem izkompleksiran, tuzan, depresivan? Budite ponosni na ono sto jeste. Budite presrecni svakog dana. Budite sa duhom u dusi mladi, mladi na recima, delima. Misao neka vam bude sveza, prodorna, iskrena. Nemojte se opterecivati svojim izgledom. Nemojte se opterecivati formom vec sustinom u zivotu.

    • Lina

      Gde turci tu i mali mujica… Koristim i ja kremu pcelin ubod pa šta ću žensko sam to mi jednostavno u krvi da se mackam. A ima rezultata izgledam 10 godina mlađe…