Jedna od najlepših glumica Jugoslavije objavila potresnu poruku: „Kada bi me se samo setili“

Jedna od najlepših i najpoznatijih glumica bivše Jugoslavije Olivera Katarina na Instagramu je objavila potresan status koji je rastužio njene brojne obožavaoce.

Status je objavila uz fotografiju članka iz novina o njenom velikom koncertu u beogradskom Sava centru, „Neki misle da je moje vreme prošlo. Reditelji, kolege glumci, pevači. Napunila u ozbiljnim godinama više puta Sava centar i Dom sindikata. Odigrala bez problema ulogu u filmu.

I sada mogu da pevam, da se rasplačem, nasmejem. I sad bih mogla da igram dramsku, veliku ulogu u pozorištu, snimam istorijske priče i epohe, pevam narodu. Samo kad bi dozvolili, pozvali i setili se“, napisala je.

„Budite ponosni na sebe gospođo, vi ste neponovljivi. Nažalost, kod nas prostor dobijaju starlete i golotinja“, „Neki misle da vaše vreme nikad neće proći“, poručili su joj pratioci.

Olivera danas ima 77 godina i živi u siromaštvu i nemaštini. Nedavno je otkrila da prodaje nameštaj da bi mogla da preživi.

Proslavila se ulogom u filmu „Skupljači perja“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

olivera katarina
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • Radoslav Radovic

    Neslućene mogućnosti.Prirodna ljepota.Dokazana sposobnost,ali sve uzaludu,ako se neko potrudi da upotrebi svoj zlobni autoritet koga ima na pretek i sve to pokvari i razvali.Međutim ona je imala i pored svega svoj rezultat i kao glumica i kao pjevač.

  • Peca

    Pitaće te starost gde ti je bila mladost.

  • Viktor Rotmiler

    Cudno je sve to,sto se desava sa seks simbolom,naseg Glumista.Jedna velika glumica,pevacica neslucenih mogucnosti,drzi se u nevidljivom zatvoru.Zasto,pitamo se svi,koji poznajemo kvalitete ove proslavljene glumice.Sa druge strane,vidimo kako neke „starlete“,koje osim silikonskih vimena,i majmunskih naduvanih usana,nemaju nikakvih kvaliteta,plivaju u parama.Vidimo,kako zive,razne netalentovane „radodajke“.Ovde samo tako,moze da se uspe.“Glumice“ koje mogu dugo da „klece“,dobice uloge i pare.Ali,Olivera Katarina je prava glumica,i pravi umetnik,koji ocarava svojim glasovnim mogucnostima.Nazalost.nekim „politicarima“,ona ne odgovara…i tu je kraj,normalnom razmisljanju.!