Kad hoda Sindi Kraford, sve se trese!

Jedna od žena sa najlepšim licem na svetu, nije tako ljubazna i „slatka“ kao na fotografijama, bar kada su u pitanju komšije. Cindy Crawford će se pojaviti na sudu, a razlog za to je žalba njenih komšija koji kažu kako je poznata manekenka jednostavno previše „bučna“.

Cindy i njen muž, Rande Gerber, su bili optuženi jer su zvonjava telefona, puštanje vode u toaletu i odjeci hodanja na štiklama, bili toliko glasni, da njihove komšije to više nisu mogle da tolerišu.

Marina i njen suprug John French kažu da se lusteri i čaše tresu kada neko hoda u stanu ovog supermodela, navodi se u optužnici popunjenoj u Vrhovnom sudu na Manhattan-u.

Gospodin i gospođa French kažu da su problemi počeli onda kada je Cindy renovirala svoj stan 1998. godine. Dok su ti radovi sami po sebi bili podnošljivi, pravi problem je u tome što je tom prilikom izolacioni materijal koji je razdvajao stanove bio uklonjen. Par je istakao da su Cindy i njen suprug odbili da bilo šta urade u vezi buke i pored svih žalbi. Oni traže novac kojim bi šteta bila nadoknađena, ali se u javnosti cifra ne pominje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Elena Marković

    Sindi, samo tako!