Kada ih budete nosili, svi će se okretati za vama! Ove 4 boje su kao stvorene za bled ten

Otkrijte čaroliju boja koje će vašu kožu bledih tonova istaći u potpuno novom svetlu! Stručnjaci su otkrili četiri boje koje su kao stvorene za one sa bledim tenom, a kada ih nosite, vaša pojava će odisati sofisticiranošću i samopouzdanjem, piše mondo.rs

Nežno roze, nijansa koja savršeno ističe hladne podtonove vaše kože. Siva je sledeća, pružajući širok spektar mogućnosti od golubije do ugljene sive, koja će naglasiti vašu jedinstvenu lepotu.

Siva je jedna od tih boja koja može zaista istaći vašu lepotu, posebno ako imate hladne podtonove kože. Siva dolazi u različitim nijansama, od blagog golubijeg sivog do duboke ugljene, pružajući vam širok spektar izbora.

Ako želite dodati dozu smelosti u svoj stil, magenta je pravi izbor. Ova vibrantna boja kombinuje nijanse ljubičaste, crvene i ružičaste, čineći vas primetnim gde god da se pojavite.

Konačno, lavanda je boja koja se lako prilagođava sezoni i stilu. Od hladne zime do toplih letnjih dana, lavanda će vas uvek osvežiti i ulepšati, uparujući se savršeno sa različitim tonovima kože i drugim bojama u vašem garderoberu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bledgarderobamodasavetsrećatenzene
Komentari (0)
Dodaj komentar