Kako ukloniti taštu sa fotografije sa venčanja

Svi se trude da jedan od najvažnijih dana u svom životu, venčanje, ovekoveče na što je više moguće načina. Upravo zbog toga nastaju brda najrazličitijih fotografija i video kaseta. Da li se bračni parovi ponose svojim porodičnim albumima? Da li su to slike koje će jednog dana sa osmehom na licu pokazivati unucima? Prema anketi koju je obavila kompanija Dixons, postoje neke sitnice koje bi mladoženje i mlade rado promenili.

Kompjuteri su napravili revoluciju u čovekovom životu. Pomoću njih razgovaramo, učimo, radimo, zabavljamo se… ali izgleda da će kompjuterska tehnologija usrećiti i mnoge novopečene zetove. Deset posto njih ne krije svoju želju za odstranjivanjem tašte sa fotografije sa venčanja uz pomoć nekog dobrog programa za obradu slika. I mlade žele da iskoriste ovu tehniku, ali ne da bi uklanjale nepoželjne osobe već da bi promenile figuru i potamnile ten.

Ista anketa je pokazala da je većina ljudi razočarana svojim fotografijama sa venčanja. Više od četvrtine tek venčanih kažu da im se uopšte nisu dopale njihove „zvanične“ slike. Draže su im i češće uramljuju one „neformalne“ koje su slikali prijatelji. Sedamdeset i pet odsto mladih kaže da želi da bar na neki način promeni fotografije, a na vrhu liste se nalazi želja da na istim izgledaju mršavije.

Od 10 miliona fotografija sa venčanja koje se izrade svake godine, tek jedna od 100 dospe u porodični album, a jedna od 500 je uramljena i postavljena na zid. Gosti koji se ne smeše, loše vreme, loša podešavanja i slike na kojima su stranci ili nepoželjne osobe, neki su od razloga zbog kojih su mladi parovi razočarani fotografijama.

Video kasete su se pokazale kao zahvalniji način za čuvanje uspomena. Samo devet procenata tek venčanih je reklo da im se video snimak venčanja ne dopada, dok većina smatra da je to mnogo opušteniji podsetnik na ovaj veliki i važan datum.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar