Kejt Bosvort – mlada i sve popularnija (1)

Kada se kod nas spomene Kejt Bosvort, oni koji uopšte nešto znaju o njoj pomisle: „A, devojka Orlanda Bluma.“ Verovatno ste je zapravo već videli na filmu – sa 14 godina igrala je u „Šapatu konja“ Roberta Redforda – ali je moguće da je niste upamtili pošto posle tog filma neko vreme nije snimala. No, njena karijera je u primetnom usponu, pa bi moglo da vam bude interesantno da saznate nešto više o devojci koja je osvojila Orlanda Bluma (koji je, izgleda, simpatičan velikom broju ženskih osoba – počev od tinejdžerki, preko mladih žena – Orlando ipak ima 28 godina – a vole ga i starije dame, po principu „prijatno je gledati nekog tako slatkog“).

Kejt Bosvort ima 22 godine, visoka je 170 centimetara i do snimanja filma „Blue Crush“ bila je prilično sitne građe (nije ni da je sad nešto krupna). Jedno oko joj je boje lešnika, a drugo plavo (pojava naučno poznata kao Heterochromia iridium). Kao mala selila se sa roditeljima iz grada u grad; velika ljubav joj je jahanje. Kada je sa 14 godina čula za audiciju za film „Šapat konja“, prijavila se zajedno sa još nekoliko drugarica – više zato što ju je zanimalo da vidi kako izgleda audicija nego zato što se zaista nadala da će dobiti ulogu. Kada im je rečeno da prilože svoju fotografiju, Kejt nije znala da se traži portret, pa je poslala fotografiju iz porodičnog albuma sa proslave Božića, na kojoj pozira u jahaćim pantalonama i čizmama.

Nakon snimanja filma „Šapat konja“, Kejt se neko vreme nije bavila glumom jer je tek dospela u novu srednju školu i želela je da živi kao i ostale tinejdžerke, a ne da je odmah upamte kao „onu glumicu“ koja svakog vikenda putuje na audicije – želela je da stekne prijatelje, a ne da je svi u startu smatraju za uobraženu. To joj je i uspelo – kaže da je i danas u kontaktu sa prijateljima koje je stekla u to vreme.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar