Ko je novi dečko Dženifer Lopez?

Seksi pevačica koja je san miliona muškaraca širom sveta, poriče glasine da je raskinula sa svojim dosadašnjim dečkom, Puff Daddy-jem. Međutim, njeni drugovi kažu da Jennifer jednostavno želi da ujedini snage sa poznatim reperom, pošto je u toku njegovo suđenje.

Bilo kako bilo, ona se ipak nije pojavila sa njim na saslušanju koje je prethodilo suđenju. Puff Daddy je umesto nje poveo – svoju majku.

A izgleda da je nova ljubav na pomolu kada je u pitanju Jennifer, i ta ljubav se zove – Cris Judd (na slici levo pored Jennifer na jednom od njenih nastupa). Cris je na hip-hop i dens igračkoj sceni već godinama. Priča se kako se Jennifer zaljubila u njega kada je kao koreograf radio na snimanju njenog spota „Love don“t cost a thing“.

On ima i svoj igrački sajt, a lista njegovih klijenata uključuje imena poput Michael-a Jackson-a, Janet Jackson, „N Sync, Celine Dion, Enrique Iglesias i Salt N“Pepa.

Puff je veoma razočaran rastankom i još uvek ne želi da prihvati da je 17-mesečna romansa gotova. „Uvek ću biti tu za Jennifer“, rekao je prijateljima.

Puff je optužen za posedovanje ilegalnog oružja i zbog toga što je primoravao svog šofera da prizna krivicu umesto njega. Puff Daddy i Jennifer Lopez su nakon pucnjave u jednom njujorškom noćnom klubu pobegli i posle jurnjave gradom, par je bio uhapšen. Jennifer bi mogla da bude ključni svedok na ovom suđenju. Ukoliko bude dokazana njegova krivica, Sean Combs, kako je pravo ime poznatog repera, moraće da se suoči sa 15 godina zatvora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar