Koje devojke su srećnije: udate, razvedene ili single?

Možda su bile slobodne u srednjoj školi, možda su bile slobodni tokom koledža, možda nisu navikle na ideju da su u vezi ili su možda imale neuspelu vezu, a nakon toga svi sastanci nisu prerasli u nešto ozbiljno.

Ili su možda odlučile da ostanu slobodne jer im treba pauza u vezi, i naravno one koje nisu izabrale slobodan život, već je njih izabrao slobodan život.

Bez obzira na razlog, činjenica je da su devojke koje najduže ostaju slobodne, najsrećnije, bar tako tvrde psiholozi.

Ove devojke su najsrećnije jer su sebične kada su u pitanju njihove potrebe. One imaju sve vreme na svetu za sebe i svoje strasti.

Kada su same, one u stvari mogu da istraže šta je važno i motivisati se da idu prema svojim ciljevima.

Ove devojke su najsrećnije jer su bliske sa prijateljima. Imaju jaka prijateljstva. One su sanjari.

Strastvene su u svemu što rade. Naučile su da se brinu o sebi, trude se, plaćaju račune, kupuju, one su inteligentne su žene koje imaju ispunjen život. Ne smeta im ideja da se venčaju i imaju decu.

Uživaju u životu kakav jeste, a ako naiđe neko poseban – sjajno.

Čak i ako pronađu partnera, to će biti onaj koji ih ohrabruje. Neko ih gura napred da bi postale najbolja verzija sebe. Neko ko ih upotpunjuje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkezene
Komentari (4)
Dodaj komentar
  • Julija

    Kad vidim kako i šta sve trpe udate žene zarad toga da sačuvaju brak od sponzoruša nemam želju da se udajem.Uspešan student, vaspitana i odrasla u moralnoj porodici ne mogu da gledam te matore lovce na mlade devojke.Žalosno je što ih ima sve više i lako ih pronađu i da mi takva jedna rasturi porodicu ja to nebih preživela! Samo gledaju kako dobro fa se udome bez pravog rada i druga strana ih ne interesuje.Žalosno , ali istinito!!!

  • bambi

    Prvo, danas u Srbiji je 90% devojaka i zena sponzoruse. Njih ni deca ni brak ni porodica ne zanimaju. Cim zatrudne sopstvenu decu iskoriscavanju da bi dosle do alimentacionih para koje shvataju kao svoj novac. Brakorazvodne parnice u Srbiji traju oko jednu deceniju i za to vreme bivse supruge se izivljavaju nad bivsim muzevima time sto im ne daju da vide svoju decu godinama. Normalno, radnici Centra za socijalni rad, pod direktivom nadleznog Ministarstav, po cenu otkaza decu na silu dodeljuju mladim sponzorusama jer na taj nacin drzava ostvaruje suficit u budzetu na racun unistavanja nasih beba i dece, narusavanja prava na zivot, na oca, na toplinu i brigu svoga oca. Ovo patologija i poremecaj u nasem drustvu, tj. polna diskriminacija po pitanju starateljstva traje vise od pola veka. Veca prava u Srbiji zbog proevropskih integracija imaju specificne seksualne orijentacije i kerovi, nego nasa deca. Inace, standardno, da bi sponzoruse ubrzale parnicni postupak, uz pomoc par drugarice nameste bivsem nasilje koje je sada aktuelno i prolazi lazima i namestaljkama kao med i mleko. Ispada da je svaki drugi otac u Srbiji nasilnik. Na kraju price, mlade mamice sponzoruse, zavrsavaju u diskotekam, kaficima, splavovima, decu cusnu jos sa godinu i po u jaslice, pa vrtic, pa boravak u skoli, pa babe i dede, sakateci dete da ne vidi po svaku cenu svoga oca. Bol koji sponzoruse nanose deci, bol koji deca prezivljavaju nemogavsi da vide svoje oceve, je najjaci bol koji se moze detetu naneti. Trajno je time dete emocionalno, fizicki, psihicki, unisteno. Ovo je sramota za drzavu, sramota za Srbiju. Sramota me je sto sam srbin, sto sam se rodio u Srbiji, sto zivim ovde. Gledacu prvi momenat da svoga sina izvucem iz ovog bolesnog i poremecenog sistema vrednosti u neku civilizovanu i normalnu drzavu. Inace, te zene koje rade po Centrima za socijalni rad, te zenu su takva licemernost i takva ljigavost ovg drustva, da vam ne mogu ni opisati. To je nesto najodvratnije sto sam video od ljudskog roda.

  • Adolf

    Udate i razvedene su sve samo ne devojke…

  • Anonimni

    Meni se čini da su devojke samo neudate?