Kolekcija šminke Kelvina Klajna za ovu jesen

Boje tople Afrike, nekog sna o uživanju u safariju, pripitomljena divljina na vašem licu, pesak iz Sahare pomešan sa lišćem koje pada sa grana… Tako izgleda kolekcija šminke za sezonu 2001/2002 Kelvina Klajna. Toplo, mekano, zagasito i mirisno. Evo kako on vidi idealnu kombinaciju na vašem licu.

Tečni puder koji ima zaštitni faktor u sebi i ne sadrži ulje nešto je bez čega šminkanje ne počinje. Pogodan je za svaki tip kože, niti je čini masnom, niti je isušuje. Tečnost se pretvara u puder na koži i definiše crte lica. Boja je blaga i svetla, nikako tamnija od prirodne boje lica, već za nijansu svetlija. Oči i usne su te koje su u centru pažnje, a ne ton lica.

Senke za oči u tamnim bojama koje daju dramatičnost i ozbiljnost vašem pogledu. Nanesite ih na same krajeve kapaka ili ih razmažite oko korena trepavica kako na donjem tako i na gornjem kapku. Senke koje se razmažu oko očiju deluju blago, ali ubedljivo i efektno.

Tečan, univerzalni sjaj u boji zlata. Neka nijansa između meda, zlata i srednje braon. Njime možete iscrtati kraj oka, ili koristiti ga kao ajlajner, ili preko celog očnog kapka, tako da celo oko dobije glamurozni sjaj. Zlatna boja će vam dati svetlost i poseban šarm.

Satenske usne. Usne koje sijaju kao saten i klize kao svila. Boje su crnog vina, konjaka, ili prirodna boja mesa – blago roze. Priroda na usnama koja se sija.

Za celokupan efekat utonite u miris parfema Večnost (Eternity), takođe Kelvina Klajna. Spoj mandarine, frezije i belog zumbula odvešće vas na sva ta mesta koja biste želeli da posetite. Parfem nanesite svuda, na vrat, članke, i gležnjeve. Moderna ženstvenost parfema i izgled vaše šminke biće neodoljivi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar