Madona ponovo u glumačkim vodama

Sindrom mnogih slavnih ličnosti iz sveta „sjaja i glamura“ koji se, nažalost, sve češće ispoljava, ogleda se u stalnom nametanju sopstvenih (nepostojećih) talenata javnosti. Tako razne manekenske i glumačke zvezdice pokušavaju da glume, pišu i pevaju, rukovodeći se maksimom audaces Fortuna iuvat. Ipak, u nedostatku talenta, i Sreća često okrene leđa, pa se pokušaji završe potpunim fijaskom.

Paradigma ovakvog ponašanja je, svakako, Madona. Po svim parametrima uspešnosti nesmunjivo ostvarena, Madona ipak nezasito pokušava da se dokaže i na „drugim poljima“, pored muzike. Njeni glumački pokušaji uglavnom su se neslavno završavali, sa izuzetkom filma „Evita“, koji joj je jedini doneo uspeh.

Ovih dana na pomolu je novi skandal, u vezi sa Madoninim novim filmom – „Swept Away“. Reč je o rimejku istoimenog italijanskog filma snimljenog 1974. Novu verziju je režirao (a i ko bi drugi) Gaj Riči, Madonin obožavani suprug. Radnja filma svodi se na priču o bogatoj Amerikanki (naravno, Madona) koja se „zatekla“ na grčkom ostrvu sa italijanskim ribarem (Adriano Giannini).

Ovaj „porodični poduhvat“ slavnog para možda bi i funkcionisao da se, u međuvremenu, nije desio dramski obrt. Naime, glumac po imenu Vincent D“Onofrio ovih dana je podigao tužbu protiv bračnog para, tvrdeći da je on inicijalno sugerisao ideju rimejka Madoni. Budući da su Ričijevi promućurno iskoristili njegovu ideju, sada treba da mu je i novčano kompenzuju, tvrdi glumac.

Madona se još uvek nije oglasila povodom cele priče u javnosti. Iako je ovo dodatni „sudbinski obrt“ koji bi konačno trebalo da je udalji od ideje bavljenja glumom, verovatnoća je, ipak, mala. When there“s a will – there“s a way…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar