Mala šarena haljina

Postoje komadi garderobe koji su klasika, i nikada ne izlaze iz mode – mala crna haljina ili bela košulja. S time nema promašaja, ali može da bude dosade, naročito ako ne želite da se stalno oblačite monohromatski. Zato vam predstavljamo nešto drugo: njeno veličanstvo malu šarenu haljinu.
Ukoliko volite boje, one vas čine veselim, ovakva haljina će vam se jako dopasti. Leto je idealno vreme za nju; može se nositi i na moru i u gradu, izgleda podjednako dobro. Ovakva haljina će razvedriti i vas i one koji vas pogledaju, osim ako ne spadaju u "dežurne mrgude".
O kakvoj se haljini radi? Šarenoj. Veoma šarenoj, jarkih boja. U principu, ako ste od glave do pete prekrivene jarkim bojama, dolazite u opasnost da izgledate kao papagaj koji se mitari, ali s ovakvom haljinom te opasnosti nema, jer se radi o maloj haljini. S kratkim rukavima ili bez rukava, i kratkoj (doduše, ne baš toliko kratkoj da više liči na majicu nego na haljinu).
U čemu je trik? U tome što će, ako je haljina kratka, biti dovoljno jedne boje – boje vaše kože – da čak i veoma šarena haljina ne izgleda prenapadno. Naravno, bitno je i da se boje na toj haljini međusobno slažu; takođe je važno i da sve te jarke boje budu istog intenziteta.
Ako vam je dosta malih crnih haljina i belih košulja, džempera i majica, ako želite nešto novo u svojoj garderobi, isprobajte malu šarenu haljinu. Ukoliko ste izuzetno stidljive, možda vam se i neće dopasti; ali ako vam ne smeta da se poneko okrene za vama (i to ne u smislu da ste nešto loše uradile, već s dopadanjem), ako vam ne smeta da se ljudi nasmeše kad vas vide jer ih već izgled vaše haljine razvedri, mala šarena haljina bi mogla da bude pravi izbor – raskoš boja "da se srce raduje" u kojima ćete uživati i vi i svi koji vas vide.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

mala sarena haljinaodećazene
Komentari (0)
Dodaj komentar