Max Factor-ov novi Crystal Shimmer Gel (gel sa sjajem za lice i telo)

Shimmer – Vaš put kroz leto

Jeste li se ikada zapitali kako Vaše omiljene ličnosti uspevaju da uvek zasene svojim izgledom? Ne možete da otkrijete kako im baš uvek polazi za rukom da izgledaju tako blistavo i izazovno? Misterija se krije u njihovom tajnom oružju za lep izgled – Crystal Shimmer Gel-u, gelu sa sjajem za lice i telo. Dok trendovi sa šarenolikim bleštavim tetovažama i slikanjem po telu dolaze i prolaze, ovaj suptilni svetlucavi gel za lice i telo ostaje kao favorit u lepoti koja traje, pružajući neverovatan izgled svakoj koži. Bez obzira na to da li izgledate kao slatka lutkasta Nikol Kidman, osunčana Penelopi Kruz, težite glamuroznom i blistavom izgledu starlete na popularnoj dodeli Oskara, ili pak jednostavno želite seksi odsjaj – ne izlazite bez Max Factor-ovog novog Crystal Shimmer Gel-a, proizvedenog u ograničenim količinama.

Koža je oduvek bila na vrhu liste lepog izgleda holivudskog glamura. Crystal Shimmer Gel daje nam nagoveštaj svetlucave prašine i može se koristiti jednako i za lice i za telo, postižući blago svetlucanje kože. Najbolji efekat postići ćete ako ga nanosite na jagodice lica, ne biste li dobili čaroban prah efekat na obrazima, kao i na dekolte i ramena.

Štaviše, ovo tajno oružje deo je Max Factor-ovog asortimana Shimmer proizvoda za oči, usta i nokte u svetlucavim roze, lila i ledenoplavim bojama, tako da možete sijati leti.

Noć dodele Oskara

Ovo je noć holivudskog glamura, noć u kojoj zvezde zaslepljuju svojim izgledom. Ukoliko ste kupili haljinu na bretele i želite da zasenite svojim izgledom, neizostavno koristite sjaj. „Drew Barrymore jednostavno obožava sjaj i retko je bez njega. Da biste sijali kao ona, probajte Max Factor-ov novi Crystal Shimmer Gel, koji je savršen za lice i telo“, kaže profesionalni šminker Max Factor-a, Michele Burke, dajući savete za pravi holivudski sjaj.

Blistave oči

Nanesite četkicom Max Factor-ovu senku Mono Eyeshadow u beloj boji Wicked White (116) preko celog oka, kako biste postigli jasan sjaj. Zatim dajte okvir očima nanošenjem senke ledenoplave boje Shimmer Blue (727) od sredine ka ivicama kapka. Naglasite predeo ispod obrva sa malo Crystal Shimmer Gel-a i razmažite ga u pravcu slepoočnica. Na kraju, blago nanesite na trepavice crnu maskaru.

Drsko!

Da biste naglasili jagodice, nanesite Crystal Shimmer Gel na vrhove jagodica i razmažite ga prema kosi. Kako biste izbegli neprijatne oštre linije, gel nanosite na lice kružnim pokretima i blagim utrljavanjem.

Sočne usne

Ukoliko ste već istakli oči i jagodice, nemojte nanositi jaku šminku na usta. Max Factor-ovi najnoviji dugotrajni ruževi za usne, Lasting Colour Lipstick u Crystal Shimmer (717) i Icy Rose (728) boji, pružiće vam sjajne i napućene usne i bez preteranog nanošenja.

Ništa bez noktiju

Prava dama nikada neće zaboraviti ni svoje nokte. Ukoliko želite da Vaši nokti izgledaju zavodljivo, sve Vaše želje ispuniće Max Factor-ov lak za nokte Diamond Hard Nail Enamel u bojama Modernist Blue (864) i Dusky Rose (830). U slučaju pak da jednostavno želite da naglasite sjaj vaših noktiju, upotrebite Crystal Clear (101) nijansu.

Pre nego što se „suočite sa javnošću“, ne zaboravite da istaknete ramena, vrat i dekolte, kao i predeo bedara, čineći da vaše noge izgledaju duže i vitkije.

A sada, zakoračite u javnost i budite u centru pažnje!

Više o tome možete saznati na:

  • www.radix.co.yu

    Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

  • Komentari (0)
    Dodaj komentar