„Melanija Tramp je zabavna, ali živi kao zatvorenik u Beloj kući“

Supruga francuskog predsednika Brižit Makron opisala je američku prvu damu Melaniju Tramp, nakon nedavnog susreta sa njom, kao „ženu punu radosti sa kojom se mnogo smejala“, ali i kao ženu koja u sebi to potiskuje i koja, iz bezbednosnih razloga, „ne sme da otvori čak ni prozor Bele kuće“.

„Ne vidimo je da se naglas smeje u javnosti jer se suzdržava. Svaki pokret se tumači, nekad i previše… Ponekad imate utisak da je svaka reč suvišna. To je pomalo šteta jer se neprestano suzdržavate“, objašnjava Brižit Makron u intervjuu francuskom radiju RTL.

Francuska prva dama kaže i da Melanija Tramp „ništa ne može da radi, iz bezbednosnih razloga, što je apsolutno užasno“.

„Ona ne može da otvori prozor na Beloj kući jer je odmah bezbednosne službe zovu i kažu joj da smesta zatvori prozor. Ne može ni nos da pomoli napolje“, kaže Brižit Makron.

U intervjuu pariskom listu „Mond“, ona je rekla da sa Melanijom Tramp, koju je opisala kao ljubaznu, šarmantnu, inteligentnu i veoma otvorenu, deli isti smisao za humor.

U proteklih godinu dana, dve prve dame su se više puta susrele, a ove nedelje je Brižit Makron sa suprugom, predsednikom Francuske Emanuelom Makronom, boravila u trodnevnoj poseti Vašingtonu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Bela KućaBrižit MakronMelanija
Komentari (0)
Dodaj komentar