Modni saveti za sve dame: U ovoj odeći izgledaćete i do 10 kg mršavije

Iako su zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost odgovorne za gubitak kilograma, oblačenje u skladu sa vašim oblikom tela može veoma pomoći na tom području.

Kako piše magazin El, jako je važno biti svestan sopstvenih fizičkih prednosti i nedostataka i voditi se time kada birate odeću, a u tome vam mogu pomoći i sledeća četiri saveta.

Za dobar steznik se isplati dati koji dinar više 

Ako vam je potrebno nešto što će vas malo utegnuti i dati vašem telu izgled peščanog sata, nema ništa bolje i efikasnije od steznika. Ipak, mnogi steznici bukvalno ne rade jedan jedini posao koji imaju i zato se definitivno isplati dati koji dinar više za neke provereno dobre i kvalitetne steznike koje ćete moći da nosite godinama, prenosi Index.

Ne skrivajte se ispod vrećaste odeće 

Iako možda mislite da ogromne haljine zvonastog kroja prekrivaju svaku kritičnu zonu vašeg tela, one vas zapravo čine samo još debljom i širom. Ako su vam problem prevelika stražnjica i jaki bokovi, odlučite se za pantalone ili džins ravnog kroja i visokog struka od nešto težeg materijala koje će zakamuflirati širinu vaših bokova, a gore obucite užu majicu kako biste stvorili idealan balans. Ako vam je, s druge strane, problematična zona stomak, onda odaberite skini farmerke, a gore možete kombinovati nešto širu bluzu s printom.

Birajte večnu klasiku – potpuno crna kombinacija

Ako imate važan poslovni sastanak i želite da izgledate bolje nego ikad, obucite potpuno crnu ili tamnoplavu odeću. Osim što ćete odmah izgledati mršavije, ostavićete utisak šik dame koja modu ima u malom prstu.

Investirajte u dobru maksi suknju

Suknje maksi dužine sjajan su izbor za letnje dane, a osim što su prozračne, pristaju baš svima. Ipak, nemojte kupovati neke s dodacima džepova ili slojevite modele, već odaberite jednostavne suknje s vodoravnim linijama koje će vas izdužiti i stanjiti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

oblačenjeodećasaveti
Komentari (0)
Dodaj komentar