Možda vam je ego preveliki ako… (2)

7. Nakon seksa, kada ste opuštene i odlično raspoložene, nonšalantno kažete svom dragom da znate da mu je bilo fenomenalno dobro i da bolji seks verovatno u životu nije imao i da… Zašto okreće glavu na drugu stranu, zašto ustaje? Nije mu valjda neprijatno što ste ga poštedele toga da vam sam prizna koliko mu je lepo bilo – znate već da oni ne vole puno da pričaju, pa nećete da ga mučite. Baš su muškarci nekad čudni!

8. Svaki put kada vaš šef postane hladan prema vama – ili kada vas čak izgrdi pred svima zbog kašnjenja ili zbog loše obavljenog posla – sigurne ste da se tako ponaša da ostali ne bi primetili da ste mu miljenica i mrzeli vas zbog toga. Kako slatko i pažljivo s njegove strane! Da li još neko ima takvog šećerka za šefa?

9. Nije da stvarno verujete u teoriju o reinkarnaciji… Međutim, ako je tačna, sigurno ste bile Kleopatra, Nefertiti, ili, kao apsolutni minimum, Merilin Monro. Kad biste verovale u grčka božanstva, pretpostavile biste da ste inkarnacija Afrodite – u stvari, jedna vračara vam je to i rekla i od tada verujete da vidoviti ljudi zaista postoje.

10. Žene nesigurne u svoj fenomenalan izgled? Niste jedna od njih! Svog dragog često pitate nešto kao: „Zar ne izgledam kao neka boginja?“ Ako ne odgovori potvrdno i s prikladnim izrazima obožavanja, pretpostavite da mu je, jadničku, vaša lepota pomutila razum. Nije lako biti stalno izložen prisustvu tako lepe žene kao što ste vi – čovek mora da se upita da li sanja ili je u raju!

Ponešto od ovih stavki može da vam, povremeno, pomogne kada vam je potrebna hitna injekcija samopouzdanja – ali ako sebe prepoznate u više od jednog „simptoma“, ili nešto od toga baš često ponavljate (i to ne šale radi), možda bi trebalo da malo spustite loptu. Jeste vi super i fenomenalna osoba, ali mala doza skromnosti ume da bude korisna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Komentari (0)
Dodaj komentar