Nabacuje mu se druga – bez panike, postupite ovako

Pretpostavljamo da se barem jednom dogodilo da se tvom momku nabcivala druga devojka (ili si barem ti mislila da se to događa) i nisi znala kako se da se ponašaš u ovoj situaciji, ali si bila ljuta. Znamo kako ti je, ali pre nego reaguješ u ovakvim situacijama, možda bi mogla prvo malo bolje razmisliti.

Nemoj se uključivati

Iako ne možeš podneti situaciju da se neka devojka nabacuje tvom momku, nekad je bolje ne mešati se. Nemoj početi pretiti njemu ili njoj jer time šalješ krivu poruku. Govoriš mu kako mu ne veruješ, a samim time može doći i do neželjene svađe u vašoj vezi. Takođe, udaljavaš se sve više od svog partnera, a to onda završava i poljuljanošću same veze.

Ne optužuj odmah partnera

Smiri se, diši i ne reaguj u afektu. Ne optužuj ga odmah, pogotovo nemoj ovo raditi, ako nemaš dokaza da se nešto dogodilo između njega i te druge devojke. Dobro razmisli pre nego napraviš nešto. Možda će se on previše naljutiti na tvoje optužbe i nepoverenje, a to ne želiš.

Proveri što sve znaš

Prvo proveri činjenice koje znaš ili koje misliš da znaš. Proveri jesu li stvarno istinite, a tek onda deluj. Obrati pažnju i na njegovo ponašanje i probaj iz njega izvući radi li se o stvarnoj opasnosti za vašu vezu ili ti se možda sve učinilo.

Dogovorite se

Razgovarajte i vidite šta oboje mislite o celoj situaciji. Možda on misli kako je flert i nabacivanje sasvim normalan deo veze i da je to prihvatljivo ponašanje. Tek kad razjasnite ovaj deo moći ćete normalno funkcionisati.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

devojkanabacivanjeveza
Komentari (0)
Dodaj komentar